SPARERIBS KONING OOSTERHOUT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 612 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Spareribs Koning Oosterhout. Meer weten? Ontdek meer

10 jun 2024 om 20:23 Lekker eten, vriendelijke bezorger en snel bezorgd
3 jun 2024 om 16:53 Het duurde even, maar dat is logisch met 9 verschillende gerechten. 5 minuten van tevoren werden we netjes gebeld dat ze eraan kwamen. We vriendelijk opgewacht ondanks dat we iets later aankwamen.(we zaten in een vakantiehuisje)
2 jun 2024 om 20:20 Jammer dat het 20 min later was en vorige keren waren de smaken op de doosjes geschreven nu niet, wel vriendelijke bezorger, en lekker warm eten
1 jun 2024 om 22:57 Snel, lekker, eten was goed warm.
26 mei 2024 om 20:13 2 uur gewacht op onze bestelling. Gebeld met restaurant. Er werd gezegd dat de auto onderweg was . Helaas daarna nog een tijd moeten wachten. Onze jongste dochter hebben we maar wat anders te eten gegeven. Ivm bedtijd. Eten was verder wel lekker
20 mei 2024 om 22:54 Super spare ribs. Malsben warm. Hetzelfde voor de meegeleverde frites. Bezorging was op tijd.
19 mei 2024 om 11:30 Was weer uitstekend van smaak, frites waren niet echt warm meer.
13 mei 2024 om 8:17 Erg goede spareribs, bedrijf stond eerder volgens mij niet op thuisbezorgd, maar als ze er op blijven zal ik er zeker nogmaals bestellen!
6 mei 2024 om 20:07 Spareribs prima , frites lauw en weinig.
4 mei 2024 om 20:07 Tja veel te laat. Het was blijkbaar heel druk en dat kon ik merken aan de smaak. Was vorige keer lekkerder
4 mei 2024 om 19:08 Heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar.
3 mei 2024 om 20:52 Hoewel de bezorging netjes was, goed verpakt en warm geleverd, vond ik het eten tegenvallen. Kapsalon Weinig saus, weinig kaas bij de ander, kipfilet was beetje droog en had eigenlijk kipshoarma in gedachten. Ook weinig smaak. Spare ribs waren goed